Baby Heaven Pockets™  Design Helen Stockenberg
 
Baby Heaven pockets™ finns nu i flera storlekar och med olika materialval. Grundmodellen är av polyester PUL ytter. De med mönstrad utsida kan vara av  polyester/lycra eller nylon/ lycra alla med PUL laminering.
Insidan är normalt av 100% polyester fuskmocka. Gå gärna in och läs hur de olika materialen fungerar och hur PUL material bör behandlas för att fungera så bra som möjligt.

Baby Heaven Pocket™  går utmärkt att ha som badblöja, men då utan inlägg i. Om du vill ha blöjan endast som badblöja och barnets mått ligger så två storlekar passar, välj den mindre eftersom du inte kommer att ha inlägg som fyller ut blöjan

 

Storlek

Midja Lår Kg 
S 27-43cm 18-28* från ca 3,5kg
M 34-52cm 19-36cm från ca 4,5 kg
L 42-58cm 30-42cm från ungefär 12kg
Tänk på att i första hand mäta ditt barn. Ett barn som är kortare men rundare
kan ofta ha blöjan tidigare än angivet antal kilo.
Måtten är tagna där blöjan sitter det vill säga under magen och längs med
benskärningen.

* Nya mått kommer på den nya versionen av stl S

 

 

Hur fungerar det?

Material Uppbyggnad Historia
Fotoalbum 1 Fotoalbum 2 Fotoalbum 3 Fotoalbum 4

Linda från Happy Heinys och Stacinator ger råd om hantering av PUL material  Obs! på Engelska!

 

Kundrespons
 

Det är så roligt att använda tygblöjorna när de ser så fina ut, är så lätta att ta på och av och håller tätt så bra. Visst blir det en slant i inköp, men det har man ju igen på ganska kort tid. Dagiset kommenterar de fina blöjorna och min mamma som inte riktigt har förstått varför vi använder tygblöjor sa häpet "vad nätta och fina de blöjorna var!" när hon bytte på Jonathan igår. Superkul!

Mvh Marie

 

Här om dagen när min man skulle byta blöja så frågade han vilken blöja han skulle ta. "-Du kan ta vilken som helst", svarade jag. Efter en liten stund så kom han ut och höll upp blöjan med "China flower" och utbrast: "-Men, den här kan jag väl ändå inte ta... den är ju för fin för att användas...!" Så jag har köpt så fina blöjor att min man inte vågar använda dem ;-) Så kan det gå när man använder BabyHeavens tygblöjor...:-D  ( nöjd kund)

 

Familjen som provade Baby Heaven Pockets i Vi Föräldrar säger i tidningen  11/4-07
" Detta är vad vi letat efter!"

I brev till oss säger mamma Anna följande "
Saga (min dotter) gillar dom och det är inga protester att ta på dom. Hon kan röra sig fritt i dom och de ser bekväma ut. Dessutom är de ju så vackra, att man blir alldeles lycklig av att se på dem. De stora fördelarna med blöjorna är att de går att använda som blöjbyxa samt att man kan preparera dom innan. Vi är mycket nöjda"

Anna

Hej Helen!
Nu kommer jag med en beställning igen – de är läskigt beroendeframkallande dina blöjor!
/Jenny
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej Helen!

Nu har jag provat de två blöjorna jag beställde av dig, och jag är sååååå nöjd!!! Jag bytte ena blöjan efter 3 timmar, inläggen var nästan drypande våta men blöjan kändes bara smått fuktig. *gör vågen* Den andra visade samma imponerande resultat!

Visade blöjorna för maken som har vägrat använda tygblöjor tidigare (har "XX" formsydda flanell sedan ett tag tillbaka,) och när han nu säger att han mycket väl kan tänka sig att använda tygisar om det är så här de ser ut och fungerar, så slänger jag genast in en beställning till!

Jag vill rensa ditt lager på Large-blöjorna i polyesterPUL!...

/Marie

 
   
© Helen Stockenberg/ Baby Heaven